informatie | inloggen | handleiding | e-learning | veelgestelde vragen | App | formulieren

Tropaz informatie

Tropaz is een webportaal dat u in staat stelt om informatie uit te wisselen met uw trombosedienst. Met Tropaz heeft u via het internet toegang tot uw gegevens, zoals de doseerkalender en uw actuele medicatiegebruik bekend bij de trombosedienst. Via Tropaz kunt u tevens bijzonderheden en ingrepen doorgeven en berichten sturen.

Zelfmetende cliŽnten bepalen zelf de INR-waarde; de trombosedienst verzorgt de dosering. Tropaz biedt zelfmeters de mogelijkheid om digitaal de INR-uitslag in te sturen. Zelfdoseerders blijven voorlopig nog gebruik maken van Portavita.

Wij bieden ook reguliere cliŽnten de mogelijkheid om gebruik te maken van Tropaz. Bij reguliere patiŽnten neemt de trombosedienst bloed af ten behoeve van de INR-bepaling; de trombosedienst verzorgt ook de dosering. Bent u een reguliere patiŽnt dan kunt u in Tropaz uw doseerkalender inzien, bijzonderheden doorgeven en berichten sturen naar de trombosedienst.

Het streven is om de communicatie met de trombosedienst zo veel mogelijk te laten verlopen via Tropaz. Onze medewerkers bekijken dagelijks tot 15.30 uur binnengekomen INR uitslagen, bijzonderheden en berichten. Berichten die u na 15.30 uur of in het weekend verstuurt, worden pas de volgende werkdag verwerkt.

Aanmelden Tropaz

U kunt zich aanmelden voor Tropaz door een e-mail te sturen naar info@ghdc.nl met daarin uw naam, geboortedatum en patiŽntnummer, onder vermelding van 'Aanmelden Tropaz'.

Bent u mantelzorger en ontvangt u de e-mails van de trombosedienst, dan willen wij ook u in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van het webportaal Tropaz. U kunt de gegevens van de betreffende patiŽnt vermelden. Graag ontvangen wij een ondertekend toestemmingsformulier van betreffende patiŽnt.

Tropaz app

Als u gebruik maakt van het webportaal Tropaz kunt u ook gebruik maken van de Tropaz app. Onder Tropaz app vindt u meer informatie over de installatie en de gebruiksmogelijkheden.

PatiŽntenpas

Door het gebruik van webportaal Tropaz en de Tropaz app maakt u wellicht geen gebruik meer van de doseerkalender die u per post ontvangt. In dat geval zouden wij het versturen van de doseerkalender per post willen stopzetten. Als u hier geen bezwaar tegen heeft, kunt u dit aan ons doorgeven via Tropaz of door een e-mail te sturen aan info@ghdc.nl. U kunt dit natuurlijk ook doorgeven aan ťťn van onze medewerkers bloedafname. U ontvangt dan een patiŽntenpas met barcode die u kunt tonen aan de medewerker bloedafname.

 
 
Neem vrijblijvend contact met ons opwebdesign ie-design